Ars Pantheon usluge

Ars Pantheon se isključivo bavi svim aspektima prilagođavanja Pantheona korisnicima. To se ogledava kroz nekoliko vrsta usluga koje obavljamo za naše stranke …

Podrška

Korisniku PANTHEON ERP rješenja je svakako najvažnije na koga se može osloniti kada dođe do problema koje sam ne može riješiti. U tom slučaju je naš tim tu da trenutno pomogne. Podrška se može dogovoriti i izvan radnog vremena.

Implementacija

Da bi Pantheon što uspješnije i brže zaživio u radnim procesima tvrtke potrebno ga je stručno, kvalitetno i brzo implementirati. Implementiramo Pantheon od 2004. godine i iza sebe imamo veliki broj uspješnih implementacija.

Edukacija

Pružamo grupnu ili pojedinačnu edukacija za sve početne i napredne korisnike Pantheona. Edukaciju izvodimo u sklopu implementacije, podrške ili kao posebno dogovorene opće i ciljane tečajeve po želji korisnika.

Integracija

Sve je više različitih specifičnih rješenja koje tvrtke koriste kako bi efikasnije odradile svoje specifične potrebe. Rezultati svih specifičnih rješenja na kraju završavaju u Pantheonu pa je potrebno što efikasnije automatski povezati ta rješenja s Pantheonom.

Izrada dodatnih modula

U Pantheonu se mogu izraditi dodatni moduli po narudžbi koji na potpuno novom nivou Pantheon prilagođavaju detaljnim korisničkim potrebama. Takve module izrađujemo u suradnji s korisnikom i maksimalno ih prilagođavamo njegovim specifičnim potrebama.

Pantheon hosting

Želite li imati Pantheon na našoj infrastrukturi nema problema jer mi smo spremni i za taj zadatak. Bilo da ne želite imati svoj server i sve troškove koje on sa sobom nosi ili želite ključ u ruke za sve Vaše poslovnice i udaljene jedinice hosting Vam je rješenje.

Računovodstvo

Prilikom implementacije Pantheona naročito pažnju obraćamo na računovodstvo obzirom je ono finale svega. Kao prirodni nastavak toga nudimo i usluge računovodstva na korisnikovoj Pantheon bazi čije prednosti su nadmoćne u odnosu na računovodstvo izvan firme.

Održavanje IT sistema

Za svaki rad na Pantheonu neophodan je uredan i održavan IT sistem pa tako, u sklopu naših usluga, nudimo i usluge održavanja IT sistema korisnika tj. windows računala, perifernih uređaja i mreže. Znamo da je za rad Pantheona svaka brza reakcija potrebna pa tako i kada IT sistem zakaže.

Server i backup

Dio IT sistema na koji posebno obraćamo pažnju je server, backup procedura i brzi oporavak u slučaju zastoja. Predano održavamo i pratimo što se događa na serveru i backup uređajima te smo spremni za brzu i unaprijed planiranu reakciju.

Ars Pantheon kontakt Pantheon reference Pantheon usluge