Ars Pantheon partner

Ars Pantheon d.o.o. je tvrtka koja je izrasla kao specijalizirana tvrtka za prodaju i podršku Pantheon ERP sustava što i samo ime potvrđuje. Naš tim na hrvatskom informatičkom tržištu posluje od 1992. godine, a 2004. godine smo postali prvi Pantheon partner u Hrvatskoj izvan Pule i od tada se neprekidno i fokusirano bavimo Pantheonom. Tijekom tih godina smo i nekoliko puta imali od strane principala nagrađivane zaposlenike korisničke podrške kao podršku godine. S cjelokupnim našim iskustvom razvijamo tim i dalje te se trudimo biti što kvalitetniji i svestraniiji u pružanju kvalitetnih i specifičnih rješenja korisnicima Pantheona.

Misija

Ars Pantheon d.o.o. je specijaliziran, iskusan i utjecajan Pantheon partner u Hrvatskoj koji je, stalnim unapređenjem poslovanja i kvalitete usluga, fokusiran na visoko kvalitetnu podršku korisnicima Pantheona.

Vizija

Biti cijenjen i poželjan Pantheon partner, poznat po kvaliteti usluga, poštenim i brižno njegovanim odnosima te predanosti uspjehu i zadovoljstvu naših stranaka, zaposlenika i drugih partnera.

Ars Pantheon d.o.o.
   Pile I. 1
10000 ZAGREB

 

   +385 1 3141 590

 

OIB:  04231060578

IBAN: HR28 2407 0001 1004 7153 3

Ars Pantheon partner Pantheon reference

Temeljne vrijednosti

Sukladno deklariranim stavovima, nužno je svoje djelovanje podrediti očekivanjima i ciljevima kako korisnika tako i zaposlenika. Stoga su naše temeljne vrijednosti:

  • Iskreno partnerstvo s korisnicima – Zadovoljavati potrebe i očekivanja korisnika, biti im na bezrezervnoj dispoziciji te pridobiti povjerenje i trajnu lojalnost.
  • Dobrobit zaposlenika – Uvažavati potrebe, interese i sposobnosti zaposlenika, poticajnim sustavom nagrađivanja i napredovanja jer su oni nepresušan kreativni potencijal, jedinstvena podrška i nezamjenjiv oslonac u realizaciji postavljenih ciljeva.